20110117

Három, keresem a párom. [7fő.]

Ez a hét is elérkezett hát, sok izgalmat tartogat. Na jó, igazából nem olyan sokat, de eleget ahhoz, hogy már régóta várjak rá.
1.: Az utolsó hét fizika (legalábbis 11.-ben), háleluja, már kezd sok(k) lenni.
2.: Holnap, azaz 18.-án derült volna ki hivatalosan a nyelvvizsgaeredmény (de ez már szombaton megtörtént, megismétlem, ÁTMENTEM, van angol b2, közép, euroexam, szóval olyanom).
3.: Pénteken ismét egy vallási központba megyünk, ez úttal egy mecsetbe, a pontos helyszínt még nem tudom. (Sajnos csak fizika után, azt nem ússzuk meg. De segáz, az utolsó nap, doga lesz, gondolom.)
4.: Még aznap, azaz pénteken, délután twittertalálkozó, későbbiekben twittali, amire már egy jó ideje várok(runk). (Nem mellesleg győzött a 21, juhé, de ezt már rég óta tudjuk.)
5.: Szombaton délelőtt regenerálódok, kialszom magam, igyekszem életképessé válni. Délután ha minden jól megy (meg ha törik, és szakad) Szonikk, amire szintén régóta, egészen pontosan az őszi szünet óta várok(runk), nem is emlékszem mikor volt a legutolsó, hogy találkoztunk. Nem is látta a szééép (?) rövid hajamat még...
5.: Valamikor a két szombati program között fontos telefonálnivalóm lesz Vácra, mint minden hónap 22.-éjén.
6.: Vasárnap háááát, ismét regenerálódok. Vagyis tovább.
Szóval, ez lesz a héten. Sszia, 2011 harmadik hete!! (:

Nincsenek megjegyzések: