20091213

ez itt a "milyen állat lennél, ha..." rovat. [vasárnap.]

Üdvözlöm kedves Olvasóimat! Ez itt a milyen állat lennél, ha... rovat. Mai beszélgető partnerünk Ágoston Viktória, a 16 éves diáklány. Nos, akkor lássuk a válaszait, szokásos kommentjeimet most mellőzném, jó olvasást, és kellemes éjszakát mindenkinek!

Először is: szamár.
Nem olyan Micimackó féle mélabús, farokelveszítős szamár, sokkal inkább az a Shrek féle, sokat beszélős, első repülős, fehér paripává változós, idegesítő szamár. Mert sok a közös vonásunk!

Másodszor is: panda.
Mert mikor mosom le a szempillaspirálomat, erősen szoktam magam egy pandára emlékeztetni. Nagy a hasonlóság, de komolyan! Mellesleg annak semmi dolga, egész nap csak ül, és bambuszt rág, aztán besétál a tökéletes pasi az életébe, lesz egy kicsipandája, azt is bambusszal eteti, és utána megöregszik, és meghal. Milyen nyugis élet lenne ez?!

Harmadszor: nyuszi.
Egyértelmű, hogy miért: mert Martin így hív, és mert két copf. Egy kicsi, fehér albínó nyuszi lennék naaagy piros gombszemekkel. [:

Negyedszer: mókus.
Egész életembe diót ehetnék. Meg makkot, de az kit érdekel, én dióra specializálódott mókus lennék, egész egyszerűen cserekereskednék a makkra és mogyoróra specializálódott mókusokkal! És még csak el sem híznék tőle! Csúúúcs!

Nincsenek megjegyzések: