20091005

az egész erdőt felgyújtották poénból a héten. [hétfő.]

hé kiscsaj, tudjad már, hogy mit akarsz!! nem engedheted meg, hogy csak úgy egyszer igen, egyszer nem! legkésőbb hétvégén úgyis kiderül...

egy igazi kincsesláda Jamaikafanok és reggaesek számára: [link.]
ma csak 4 óránk volt [igazából 3, de ugye a waldorfban másképp megy...], mert a hétvégénkből elvettek egy napot. Így délre itthon voltam, megcsináltam a mazsidrazsit: fogpiszkálóra feltűzdeltem kettesével-hármasával a mazsolákat, és belemártogattam a gőzfűrdőn - vagy minek hívják azt - olvasztott csokiba [lábas, benne víz, forralva; azzal melegítünk egy egyel kisebb lábast, és így nem ég le a csoki, tök fain módszer (Y)] . Már csak a végeredményre kell várni, meg hogy Dani mit szól hozzá.
"Jól gondold meg, hogy mit teszel, mikor és kivel.
...
Tudom, hogy izgulsz, de azért a hajadat ne tépd ki tőből, pláne ne erőből, mert a kopasz fejeden a korona szarul mutat. "


holnap megyek a Corvinba a This is it jegyekért. az első vetítésre szeretnék jegyet venni. A legelsőre. olyan jó lenne! arról már letettem, hogy valaki elvigyen, de azért jó lenne...
csütörtökön egyedül alszok itthon, be kéne valakit szervezni, Rebekának nincs kedve itt aludni, még megkérdezem Pankát.
>> ok... Pankának 10-ig edzése van. ezmiez? a végén még egyedül kell aludnom. vaagy, megkérem Martint, úgyis mondta a kiránduláson, hogy még sosem aludt itt. na jó, azért nem hiszem, hogy itt aludna... meg gondolom Betti sem rajongana az ötletért... mondjuk 'zanyáék' még csakcsak. vagy hát ki tudja.
na ja. zapa mondta: menjek hozzájuk, egyből két pasival alhatok együtt. mármint ő, meg a bátyja. ha-ha, viccesféle! :D

jóéjt!.

Nincsenek megjegyzések: