20091006

medve? saaajt... [kedd.]


jaaaj, ma ezt játszottuk el Martinnal, naaagyon vicces volt, Dorka egyből mondta (mint ilyenkor mindig), hogy milyen aranyosak vagyunk.
ha már holnap lenne, az jó lenne. mert sok jó órám lesz, utána hazajövök, megyek angolra. utána este az nem számít, aztán csütörtökön egyedül leszek itthon (jee, csak itt kéne valakinek aludnia... maximum majd lefoglalom magam... gépezek sokáig, hogy ne féljek! :P O: ), utána pénteken Dóriék koncertje, aztán szombaaaaaaaaaaaat... mazsidrazsi?? fotózás sminkelés izéhozé nagyonjólesz. aztán vasárnap semmi... tunyulás, lecke, endzsí, blogírás [a szombatról. természetesen. (; :D], esetleg ha Panka ráér, akkor Pankázás... valakinek ki kell majd öntenem mindent, amit szombaton begyűjtök. :P jövőhét uncsi lesz, egészen 22-23-áig, amikor is kezdődik a szünet, amiből egy fix napom van: 28. ♥ ugyanis ma MEGVETTEM a MOZIJEGYEKET. igen. 2-t, majdcsak eljön velem valaki... arról már lemondtam, hogy elvigyenek, és kifizessék a jegyemet... ja igen. ezt azt hiszem tegnap már írtam. nem akarom magamat ismételni.

ja bocsi... már megint nem publikáltam... elnézéééést. rossz szokásom, tudom... szóval: keddi bejegyzés szerdai publikálással. [:

Nincsenek megjegyzések: