20091026

hátezmaolyanhadarósnap. [hétfő.]

jaaaj, holnap szonikk, előtte hajfestés, meg hortobágyi palacsinta.
szerdááán, jajj, már úgyvárom, mozi, aztán haza, alváááááás, aztán angol, aztán Panka, aztán sokmindenki, belváros, miénkaz éjszaka, miénk az... hogy is van? O: éj szava? szóismétlés... utálom a szóismétléseket!
csütörtökön végre lesz időm reggel(?) sokáig aludni, pénteken megyünk Gödre. Szombaton Kkháza, vasárnap megint alvás. [hacsak nem jön közbe valami. hmm...] és mindeközben angol, + kómakönyv, + német... van egyáltalán házi belőle??!!
hétfőtől pedig úúújra suli. mikkamakka.
Benkő Dániel feleséget keres. Dániel Tequila. Szörnyűű. ááá. mért kell ilyet? hány éves ez a hapsi? úúristen. már a celebvagyokban is utáltam... előtte meg nem láttam semmiben, elméletileg "nagy követ tett le a..." bla bla. hova szokás köveket lerakni? a fő'dre. nábázzeeg. kőkóla?!
jövőhét: hétfőszerdaangol, KEDDRÓMEÓÉSJÚLIA, csütörtöksemmi, péntektánc. oks. akkor lesz 1 napom angolozni, + hétvége. bekell majd mennem iskolalátogatási papírért, aztán jövő utáni héten [jó, hogy még csak hétfő van...] valamelyik nap elmenni multi-coopba és/vagy rébuszba. segíccséég, honnan tudjam én, hogy hogyan kell munkát keresni?! még 16 sem vagyok. O:
a könyvtáros "néni" [volt vagy 25 éves] is megmondta: "2 napig még ingyenes a hosszabbítás, előre is boldog születésnapot!" és kedvesen vigyorgott. (: ilyen könyvtáros nőt se mindennap látni. (:
na, most jóéjt, egy-két, ég a zsíír. és közben Benkő asszonyt keres. vagy nem. azt még meglássuk, ráérünk még, Marikám! mivan? najóó, hagyjuk, joccakát!

Nincsenek megjegyzések: