20100222

five is a four letter word. [hétfő.]

Haha. Egy évvel ezelőtt volt utoljára február 21. (:
Az egy fontos nap volt eddigi rövidke életemben. Fontos, mert döntöttem. Vagyis igazából nem döntés volt az. Nem tudom. Marci akkor úgy fogalmazott, hogy elszántam magam. De igazából nem nekem kellett... mindegy, úgy alakult, ahogy...

"na jó, de minek van akasztófa a minaret tornyán?" (:
2 nap múlva volt, hogy indultunk marokkóba, febr. 23-án, ami akkor hétfői nap volt. Így utólag kellemes 10 nap volt, de akkor nem jött be annyira... talán Errachidia után, ott már tetszett, puha ágyban pihenés, kádban fürdés, aztán INTERNET, az nagyon fontos volt! :D onnan Quarzazat, kashba, ééés Marokkó legfinomabb kenyere! Marrakesh... nos, msn, emlékszem, onnan beszéltem Martinkával, akkor nagyon hiányzott, sok mindenki más is nagyon hiányzott.
Most azon filózom, ki volt a kedvenc pasim Marokkóban. Merthogy az mindenhol van. (: Kuba, Írország, Spanyol... (: Marokkóban azt hiszem, hogy a marrakeshi portás fiú a hotel afriquia-ból. (: Bár már nem nagyon emlékszem rá, de... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, dehogyis! a kedvencem Hassad! (: A camelboy. (: A legjobb arc, tökjó volt vele beszélgetni. (: Bár kicsit ilyesztő, hogy többet tudott angolul, mint mi... utána a "nememlékszem portásfiú". (:

1 megjegyzés:

zapa írta...

egy éved volt hogy utánanéz!
...mongyuk a neten:D