20100621

this mess is getting high. [hétfő.]

Amíg nincs true blood - legalábbis normálisan a neten -, addig nézek United states of Tara - Tara alteregóit. Még régebben kezdtem el nézni a hábéón, de pár rész után áttették a hbo comedy-re, nekem pedig az nincs, de most a második évad ismét a simán megy, így nézem az elsőt a neten, a másodikat pedig a TV-ben. És naná, hogy megtaláltam a kedvenc karakteremet: Tara fiának [aki meleg] egy iskolai barátja, Lionel az iskola melegklubbjának... vezetője?! [Michael J. Willett - semmit nem találtam róla a neten].
Még egy hétig angol, ma, szerdán és még egyszer, vagy még a héten, vagy jövő hétfőn. Még nem tudni, hogy mikor. Igazából azt sem tudom, hogy ma hánytól lesz, de odamegyek félre, és ha egészkor kezdődik, akkor olvasok, ha félkor, akkor pedig legalább ott leszek időben. (:

Egyébként még május környékén mikor tanultuk Szapphó Úgy tűnik nékem című versét, olvastunk tőle mást is, és az irodalomtanárommal azon méláztunk, hogy vajon könnyebb-e, vagy sem akkor, ha az ember életében jelen van a szerelem. Nem tudom... ez most csak így eszembe jutott.

A gödörben nem volt túl izgi a balkán est, de legalább jól éreztük magunkat, habár megáztunk. De ez legyen a legnagyobb probléma.
Szombaton pedig múzeumok éjszakája volt, a millenárison kerekes band volt, hát húúúú, zapáéknak igazuk volt, tényleg nagyon jó. Nem is a zene - bár az sem rossz - de maga a koncert, ahogy zenélnek, éssss a frontember [Fehér Zsombor] csípőmozgása... huhuuu. (:

Most egyenlőre ennyi, majd jelentkezem. (:

2 megjegyzés:

zapa írta...

ez mongyuk konkrétan egy szar tiszacipő reklám, inkább ez:
http://www.youtube.com/watch?v=ZBI8jRUx4gE
(kislány balon az apja nyakába:D, a nevelése rendbe van úgylátom)

amúgy meg semmi különös, rockzenét így szokás játszani, már akkor is így volt, amikor én voltam ennyi mint te:), a zene meg jó, maj megérted ha nagyobb leszel:D

zapa írta...

itt egy a csípőmozgásáról elhíresült fiatalaember:
http://www.youtube.com/watch?v=iCPgR-za4Rk&feature=related