20100614

just like a waving flag, so wave your flag. [hétfő.]

Hát, lehet azt mondani, hogy nekem nem jó semmi sem, de most komolyan, tegye fel a kezét, aki minden nyávogás és hiszti nélkül bírja ezt a meleget!
Meg volt tegnap az Animal Cannibals koncert a templom téren, hát botrányos volt. Eleve, 20 perc késés, előttük valami olyan pasi gitározott és énekelt, akire senki nem volt kíváncsi, de ő azért örült a fejének, hogy milyen sok nézője van, közbe meg mindenki már majd' felrobbant, hogy jöjjön már Ricsi és Qka. Ok, naná, hogy a 20 perces csúszást nekik kellett "megállítaniuk", a 40 perces koncertből lett 20 perces, ha jól emlékszem, 6 számot nyomtak le és cső. Hát, Vikike nagyon ki volt akadva. Kell egy kárpótlás koncert majd valamikor, valahol. (:
A túl jó nő a csajom egy vicces, de elég beteg film... minden esetre lehet rajta nevetni, de nem a világ legjobb filmje. De most el vagyok keseredve, ugyanis 3 film is lesz az elköveztkezendő 1,5 hónapban, amit muszáj moziban megnézni: Ha/ver [Mika énekli a betétdalát!!!!], Shrek 4 [egyértelmű], és AZ UTOLSÓ LÉGHAJLÍTÓ [as known as Avatar - Aang legendája HÁROMDÉÉÉÉ!!!]. Szóval ahhoz képest, hogy nem szeretek moziba járni, most fogok.

Az osztályterem kifestve, fehérek a falak, mi átköltöztünk a jövőévi termünkbe, a mostani 11edik idei terme. Zsír lesz, már kinéztem a jövőévi helyemet. Remélem nem nyúlják be év elején. Éljen-éljen a nyári szünet, matek dogám meglett, töri is, minden, nem buktam, még jó, meg is halnék. Bár, még így is meghalhatok, sok mindentől... előbb-utóbb...



Nincsenek megjegyzések: