20100623

Dancing with myself. [szerda.]

Hm. És ismét elmondhatom magamról, hogy megírtam egy angol tanfolyamzáró dolgozatot [azt hiszem, ez volt a negyedik], holnap kiderül, hogy milyen lett, és hogy kié a legjobb. (: Nem titkolt vágyam, hogy az enyém legyen.
Valamint, ma megvolt az évzáró, ahol én a fent említett teszt írása miatt nem vettem részt, de Rebeka elhozta a bizonyítványomat, meg a nasszerű hírt, hogy augusztusban mehetek vissza üzemi naplót leadni, holott meg volt beszélve, hogy ok az, amit leadtam. Na mindegy. Illetve nem, de nem tudok mit csinálni. Na meg az irodalomlista nyárra... ez komoly??
És miért mindig mindenki olyan napokon akar velem találkozni, amikor épp rohadtul nem jó? És amikor itthon ülök egész nap, és unatkozom, akkor miért nem ér rá senki?
Végig néztem a Tara alteregói mind a 12 részét, mi lesz így velem? Kénytelen leszek tényleg elkezdeni a Kyle XY 2. évadot, csak azzal az a baj, hogy egy rész egy órás... Amit kevésbé könnyű végignézni, mint Tarát... na mindegy, majd keresek abból is második évadot. De lehet, hogy csak angolul fogok találni. Ami mondjuk nem akkora gond. Legalább gyakorlok... nameg aztán pénteken lesz az rtl-en vampire diaries.
És VIKTÓRIA MOST TUDTA MEG, HOGY AZ... nem. Hogy a szigeten fellép Mika. És azonnal riasztotta Ancsit, hogy mennek-e, aki azt válaszolta, hogy ő a Muse-ra akart menni, de most elgondolkodott. Viktória pedig szurkol, hogy menjenek.
Miért beszélek magamról elsőszám harmadik személyben? Ezek a megtébolyodás első jelei. Csak nálam az összes többi az első előtt jött. (:

utóirat: 2 napja Billy Idol-t hallgatok, tök jó. (: Miért kell az ilyen jó pasiknak megöregedniük??

Nincsenek megjegyzések: