20100713

Nincs annál nemesebb, ha szeretsz, vagy ha szeretnek. [Kedd.]

Ez a 150-edik bejegyzés, és még 15-öt kell aludni.

Hm...
Hi, I'm Mrs. Brown Haired Dougie Poynter,
and this is my twin (@me), Mrs. Blondie Tom Fletcher.
This is a friend (@KK), Mrs. Danny Jones,
and one of my besties (@TA), who is not Mrs. Harry Judd.
I was bored yesterday evening, and because my mcfly fanatism is back, I wrote this stuff... haha, I'm trying to write an english post to be able to show my blog to foreigners. Like facebook and myspace friends...

Ok, jk, ennyi elég is volt az angolból, majd írok angolul egy novellát, és azt mutogatom, nem egy egész blogot...
Csütörtökön (2 nap múlva!!) elhagyom Pestet (ismét) pár napra, amíg a veszprémi utcazenei feszten leszünk, aztán Szombathelyen, meg Parndorfban... Szombaton, vagy hétfőn.
Péntek (este):



I just can't look, it's killing me... and taking controll. [Új fejezet.]

Go on. Ennek már sosem lesz vége. Legalábbis most nagyon úgy tűnik. De majd egyszer el fog... és akkor majd nevetek rajta. De addig... mi lesz veled, te jány?? Már mindenki nevet rajta, lassan te is, de mégsem tudsz tenni ellene. Vagy nem akarsz. Vagy akarsz, de nem tudsz. Vagy csak úgy csinálsz, mint aki akar, és próbál, csak te sem tudod, hogy valójában... Jealousy, turning saints into the sea. ;; Now they are going to bed, and my stomach is sick. Haha, akkor már tudtam volna, és ha eszembe jutott volna ez a sor, azt hiszem, hogy nagyon kiakasztott volna... így utólag már csak... emlékszem, haha, akkor milyen büszke voltam rá, hogy milyen jó nekem, mennyire megbízik bennem... egy darabig. Mondjuk ez nem feltétlen az én hibám, talán csak nem tud mit mesélni.



Look down on your keyboard. U and I is always together. Then look underneath. JK says just kidding. Like here.

EZ EGY VICC KÉREM SZÉPEN...

Nincsenek megjegyzések: